Nazwa forum

Opis forum

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2010-11-09 18:00:19

Ann

Administrator

Punktów :   

Witaj na forum! ;))

Jeśli dotarłaś do tej wiadomości gratuluje, nie jestes 100% bloooooooondynką!
Prosze zebyscie wszystkie w miare czesto odwiedzały forum bo od dzisiaj tutaj będą zamieszczane wszystkie informacje, a zwłaszcza te najważniejsze dot. treningów.

Pierwszy powinien odbyc się jutro po lekcjach tj środa 8/9 godz lekcyjna.
Zobaczymy komu pasuje i czy mamy sie spotykac, bo ten trening nie jest obowiązkowy

Natomiast w PIĄTEK o 10:00 widzimy się na sali gimnastycznej, rozgrzejemy się, później Marceli nagra nas na kamerze ( O.o ) a na laptopie którego przyniose wszystko obejrzymy i będziemy od samego początku czyścić błędy. Nie chodzi mi tylko o synchronizacje, ale przede wszystkim o rzeczy typu obciągnięte stopy, głowa itd

Mam nadzieje,że jesteście gotowe do pracy:)
Jak tylko skończymy cheer, ruszamy z hip hopem a pare zaaaaaajebistych układów już mam !

Buziaki moje brązowe medalistki! <3

- Ania )))

#2 2010-11-09 18:28:23

Natalia

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Witaj na forum! ;))

Ja jutro na 8 godzinie mam wychowawczą wiec mogę przyjść ale potem chemia wiec nie wiem czy mnie zwolni
Natalia

#3 2010-11-09 20:54:04

Ann

Administrator

Punktów :   

Dobra to może lepiej będzie jak sobie odpoczniemy jutro i ruszymy wszystko w piątek,bo Dominisi też nie będzie, a ja dzisiaj umieram więc jutro znikne!
Do piątku 10:00 <3

Mam już wszystko i rozwiewam wszelkie wątpliwości co do tego,że wojewódzkie miały by się nie odbyc.
http://www.mszs.krakow.pl/ Po lewej stronie ściągamy kalendarz 2010/11 i w nim otwieramy 71.pdf
Zawody grup tanczenych "Muzyka i taniec" - chodzi o cheerleaders. 22-26.11.2010
Regulamin także czytałam i nie zmieniło sie w nim nic
Jest OK ! )

#4 2010-11-11 11:28:21

Turcyś

Nowy użytkownik

Punktów :   

Czyli nie wiadomo którego dokładnie dnia bedą te zawody? Ja musze mniej wiecej wiedziec..

#5 2010-11-11 18:50:46

Ola B.

Nowy użytkownik

Punktów :   

Hej dziewczynki;** Nie wiem czy pojawię sie jutro w szkole, bo źle się czuję od wczoraj;/ Mam nadzieje, że do jutra sie wykuruję, ale uprzedzam, że może mnie nie być. Więc ustalacie wszystko, obejrzyjcie filmy i ćwiczcie, a ja postaram sie wszystko nadrobić w tygodniu:) Buziaki;*

Stopka forum

RSS